De Minnezangers

De Minnezangers

Het mannenkoor De Minnezangers bestaat ondertussen 61 jaar en telt heel wat gerijpte stemmen. We zouden graag nog decennia lang onze favoriete hobby blijven uitoefenen en zijn daarom op zoek naar jongere mensen die een nieuwe dynamiek willen geven aan ons koor.

Misschien denk je dat je een muzikale opleiding gevolgd moet hebben om bij ons te kunnen zingen? Dat is gelukkig niet nodig. We kunnen immers rekenen op een uitstekende dirigent die er steeds weer in slaagt om het beste uit onze (on)geschoolde stemmen te halen.

Ons repertoire bevat gemakkelijk toegankelijke liederen in vele muziekgenres, waaronder gregoriaans, gospels, romantiek, traditionele koorliederen en popmuziek.

We geven jaarlijks een drietal concerten en verzorgen 4 hoogmissen in de Abdijkerk te Dendermonde. Af en toe nemen we deel aan grotere projecten met koor en orkest en treden we ook op in het buitenland, tijdens onze koorreizen.

Dus, zing je graag, hou je van een unieke koorklank en stemkleur, een ongedwongen sfeer, kameraadschap en een frisse pint, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geef ons gerust een seintje (info@deminnezangers.be) om verder af te spreken of beter nog: kom eens langs om de sfeer op te snuiven.

Wij zingen elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het OLVI-Pius X Instituut in de Kapellestraat 7, 9240 Zele. Steeds welkom!

Komende activiteiten »

Tijdstip Activiteit Locatie Info
zondag 9 april 2023 (10:00)PaasvieringAbdijkerk Dendermonde
zaterdag 15 april 2023Queen SymphonyDon Boscokerk Sint-Niklaas
zondag 16 april 2023Queen SymphonyDon Boscokerk Sint-Niklaas
zondag 30 april 2023 (19:00)MeizangZele
Raadpleeg de kalender voor een volledig overzicht van onze activiteiten.
Via onze kalender kan u enkele foto's van voorbije activiteiten bekijken!

Gebruikers

Alle rechten voorbehouden © De Minnezangers - Privacy