De Minnezangers

De Minnezangers

Beste,

Op woensdagavond 21 februari houden de Minnezangers een nieuwe “Sing Along”. En hier zijn zes goede redenen om (opnieuw) van de zangpartij te zijn:

  1. Een “Sing Along” is de ideale gelegenheid om je (al dan niet bescheiden / bestofte / onderdrukte / nog niet ontdekte) zangtalent te tonen, omringd door een uniek gezelschap van tenoren, baritons en bassen, en begeleid door een virtuoze en creatieve dirigent.
  2. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zingen de weerstand verhoogt, goed is tegen stress en de aanmaak van endorfine stimuleert. En proefondervindelijk kunnen we ook stellen dat het vooral heel plezant is.
  3. Onze “Sing Along” is geheel vrijblijvend: je komt eens proeven van ons gevarieerd repertoire, van onze manier van werken, en van hetgeen onze koelkast na afloop aanbiedt.
  4. Heb je toch goesting of ambitie, dan ontdek je die avond enkele projecten waar je mee kan instappen, te beginnen bij ons “Goed Gestemd” concert, op vrijdag 3 mei.
  5. Sinds onze eerste Sing Along, in het voorjaar van 2023, kregen vijf nieuwe zangers de smaak te pakken en stapten ze mee in onze werking (leuk weetje: hun gemiddelde leeftijd is 34 jaar!)
  6. Op 21 februari is er werkelijk niets op TV, het is te koud om een terrasje te doen, Valentijn is al een week achter de rug, en het kan geen kwaad de smartphone enkele uurtjes aan de kant leggen.

Dus, mogen we je verwachten? Afspraak op woensdagavond 21 februari, om 20u, in het OLVI-Pius X (Kapellestraat 7, Zele).

Laat ons iets weten op secretaris@deminnezangers.be.

Tot dan!

De Minnezangers

Komende activiteiten »

Tijdstip Activiteit Locatie Info
zondag 31 maart 2024 (10:00)PaasvieringAbdijkerk Dendermonde
dinsdag 30 april 2024 (19:00)MeizangZele
vrijdag 3 mei 2024 (20:00)Jaarconcert "Goed gestemd?"GC De Wiek
zondag 19 mei 2024 (10:00)PinkstervieringAbdijkerk Dendermonde
Raadpleeg de kalender voor een volledig overzicht van onze activiteiten.
Via onze kalender kan u enkele foto's van voorbije activiteiten bekijken!

Gebruikers

Alle rechten voorbehouden © De Minnezangers - Privacy