De Minnezangers

De Minnezangers

Workshop “Allemaal Vocaal” – 16 september 2023

De kracht van muziek ervaren we allemaal dagelijks. Als we naar muziek luisteren, gebeurt er iets met ons. Maar nog intenser wordt het als we zelf muziek maken! Zingen in een koor is ook muziek maken.

Zingen is niet alleen maar de kelen openzetten en enkele noten brullen, maar een samenspel van technieken, durven performen, samen doen, emoties brengen en nog zoveel meer. Dat doe je niet zomaar… maar moet je leren! In ons mannenkoor, De Minnezangers, probeert een jonge, geweldige dirigent ons dit met succes aan te leren. Maar af en toe doen we ook eens wat extra: daarom organiseren we op zaterdag 16 september 2023 onder de vorm van de workshop ‘Allemaal Vocaal’ twee themasessies rond ‘stemvorming’ en ‘podiumprésence’, begeleid door twee professionele coaches, Tom Van Bogaert en Jo Annemans.

Heb je interesse in muziek en het koorleven, wil je je graag verder ontplooien en heb je wel zin om wat dieper in te gaan op deze twee specifieke vormingen, twijfel dan niet om langs te komen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14u-15u: sessie stemvorming en podiumprésence (twee groepen)
  • 15u15-16u15: wissel sessie stemvorming en podiumprésence (twee groepen)
  • 16u30-18u: gezamenlijke open repetitie olv Johan De Leenheer
  • 18u: afsluiten met hapje en drankje

Je kan uiteraard ook gewoon pas aansluiten voor de open repetitie. Wij hebben een programma opgesteld van mooie meerstemmige mannenkoormuziek. Breng gerust enkele vrienden mee, want samen is leuker. Achteraf zorgen wij ervoor dat de stemmen bijgesmeerd worden met een drankje en wat lekkers op de barbecue en kan je tegelijk met ons even evalueren.

We zien je graag rond 13u45 in de grote zaal van het OLVI-Pius X (Kapellestraat 7 te Zele). Om alles in goede banen te kunnen leiden zou het wenselijk zijn om vooraf al even te laten weten dat je er bij zal zijn. Stuur dan zeker een mail, Whatsapp of SMS naar 0476/584372 of christophe_roels@hotmail.com of via facebook.com/deminnezangers.

Zowel de coaching als de open repetitie en afsluiter worden volledig gratis aangeboden.

Tot binnenkort,

De MinnezangersWorkshop “Allemaal Vocaal” – 16 september 2023

Komende activiteiten »

Tijdstip Activiteit Locatie Info
Raadpleeg de kalender voor een volledig overzicht van onze activiteiten.
Via onze kalender kan u enkele foto's van voorbije activiteiten bekijken!

Gebruikers

Alle rechten voorbehouden © De Minnezangers - Privacy